Маркетинг директор

  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 23.01.2021
  • Позиција: Менаџер/управник/директор
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ објавува оглас за вработување на:  МАРКЕТИНГ ДИРЕКТОР

 

Потребни квалификации:

- Завршено високо образование од областа на маркетинг или односи со јавност                                                - Најмалце 3 години работно искуство во маркетинг                                                                                                - Возачка дозвола Б категорија (активен возач)                                                                                                        - Познавање на англиски јазик                                                                                                                                    - Познавање на работа со компјутери (MS Office)

 

Опис на работни обврски:

-Осмислува, развива и имплементира годишен маркетинг план за фирмата и дизајни за сите корпоративни материјали на фирмата

-Осмислува креативни решенија и рекламни кампањи за печатени, ТВ, радио и интернет медиуми

-Изработка на медиа планови, весник - информатор на фирмата и апдејт на интернет страницата на фирмата и постојана комуникација на социјалните мрежи

-Го испитува  пазарот за потреби од понуда на нови услуги и континуирано следење на конкуренцијата

-Се грижи за редовно одржување контакти со коминтентите и јавноста за информирање и формирање позитивна слика

-Подготвува  материјали за маркетинг настапи и ги организира истите

-Подготвува сценарија за снимање на рекламни спотови

-Врши промоција на нови пакети услуги и опрема

 

Дополнителни квалификации:

- Организираност и одговорност;                                                                                                                                - Одлични комуникациски вештини;                                                                          
- Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                                                        - Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                                                      - Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност

 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;                                                                                                                                      - Нето плата во износ од 60.000 денари;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]