Сервисери монтереи за имплементација и одржување на безбедносни системи

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Никоб обезбедување:

Работници за физичко обезбедување

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

СЕРВИСЕРИ МОНТЕРИ ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА И ОДРЖУВАЊЕ НА БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку средно образование;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;                                                -
 • Познавање на англиски јазик (говорење и пишување) ке се смета за предност;     
 • Познавање на работа со компјутери;                                                                                                                              -
 • Познавање на алармни системи, видео надзор и друга безбедносна опрема ке се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија.

 Личен профил:

 • Позитивен став, енергичност, ефикасност и ситематичност ;
 • Способност за индивидуална и тимска работа, како и работа под притисок;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорност и способност за организација;

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »