Референт за возен парк (1 извршител)

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на:

Референт за возен парк (1 извршител) 

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образование
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија (активен возач)
 • Основно познавање на англиски јазик 
 • Работа на компјутер (MS Office и интернет)
 • Познавање на територијата на град Скопје и Република Северна Македонија
 • Основно познавање на автомобилската технологија

Работни задачи: 

 • Управува  со патничките возила по налог на претпоставените
 • Се грижи за техничката исправност и опремата на службените возила
 • Подигнува материјали или стока од разни добавувачи за потребите на компанијата
 • Води евиденција за користењето на возилата од возниот парк на компанијата и ги организира активностите поврзани со сервис, регистрација, штети и сл. 

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »