МАГАЦИОНЕР

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

Активни огласи од Никоб обезбедување:

РЕФЕРЕНТ ВО СЕКТОР ЗА ЛОГИСТИКА

Поради проширување на својот тим НИКОБ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на:

                                                                   МАГАЦИОНЕР

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС;
 • Задолжително претходно работно искуство на иста или слична позиција;
 • Поседување возачка дозвола Б – категорија (активен возач);
 • Основно познавање на англиски јазик;
 • Работа на компјутер (MS Office);

Основни должности:

 • Извршување на сите работи поврзани со магацинот;
 • Правење на прием во магацин;
 • Издавање на роба од магацин;
 • Организирање, распределување и сместување на роба во магацин;
 • Следење и извршување на пописни активности на роба во магацин;
 • Контрола и следење на материјално работење во магацинот;

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата;

Работното време на оваа позиција е 8 (осум) часа дневно, со почеток од 08:00 до 16:00 часот од понеделник до петок.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »