Доктори по општа медицина

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »

Поради проширување на својот тим и задоволување на потребите на своите коминтенти, НИКОБ објавува оглас за вработување на: ДОКТОРИ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА

 

Потребни квалификации:
- Завршено високо образование – Медицински факултет;

- Положен стручен испит;

- Лиценца за работа во дејноста;
- Претходно работно искуство ке се смета за предност;

- Да има општа здравствена способност 

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик;

 

Потребни квалификации: 

- Организираност и одговорност; 

- Одлични комуникациски вештини;                                                                          
- Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                          

- Способност за индивидуална и тимска работа;

- Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

 

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Почетна нето плата во износ од 36.000 денари;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот  e-mail: [email protected]