Специјалист по медицинска биохемија

За компанијата: За нас НИКОБ, агенцијата за обезбедување лица и имот, е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста, стабилноста и професионалноста... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • Никоб обезбедување
  • Активен до 16.09.2021
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Поради проширување на својот тим, НИКОБ објавува оглас за вработување на: 

СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНСКА БИОХЕМИЈА 

Потребни квалификации:
- Медицински факултет/Фармацевтски факултет со завршена специјализација медицинска биохемијa;

- Со или без работно искуство;

- Познавање на работа со компјутери;

- Основно познавање на англиски јазик;

  - Организираност и одговорност; 

  - Способност за индивидуална и тимска   работа; 

Личен профил:                                                                                                                        
 - Професионален и љубезен однос кон пациентите;                                                                                                                                                                   

Компанијата нуди:
- Динамична работна средина;
- Редовни месечни примања;

- Плата во договор со работодавачот;
- Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail: [email protected]