СЕРВИСЕРИ

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »

 Поради проширување на својот тим НИКОБ ДОО Скопје објавува оглас за вработување на:

                                                                  СЕРВИСЕРИ

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку ССС;
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Познавање на алармни системи, видео надзор и познавање од областа на електрика, ќе се смета за предност;
 • Возачка дозвола Б категорија;

 

Личен профил:

 • Позитивен став, ефикасност и систематичност ;
 • Способност за индивидуална и тимска работа;
 • Професионален однос кон работата;
 • Одговорност и способност за организација;

 

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот e-mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]

 

  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »