Лаборант

За компанијата: За нас Друштвото за обезбедување на лица и имот НИКОБ ДОО експорт-импорт Скопје е основана во 1995 година во Скопје и е првата компанија за обезбедување во Македонија која е судски регистрирана. Лојалноста,... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 3 недели
 • Никоб обезбедување
 • Активен до 18.01.2022
 • Позиција: Доктор и медицински персонал
 • Локација: Скопје

ПЗУ Дијагностичка биохемиска лабораторија и лабораторија за молекуларна дијагностика НИКОБ ЛАБ Скопје објавува оглас за вработување на Медицински лабораториски техничари

Потребни квалификации:

 • Завршено најмалку Средно медицинско училиште 4-ти степен отсек за медицински лабораториски техничар
 • Претходно работно искуство на иста или слична позиција ке се смета за предност;
 • Положен стручен испит;
 • Да има општа здравствена способност 
 • Познавање на работа со компјутери;
 • Основно познавање на англиски јазик.

Дополнителни квалификации:  

 • Организираност и одговорност;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите;                                                           
 • Способност за индивидуална и тимска работа;                                                                       
 • Лојалност, самоиницијативност, темелност, енергичност.

Компанијата нуди:

 • Динамична работна средина;
 • Редовни месечни примања;
 • Плата во договор со работодавачот;
 • Постојани обуки, тренинг и можност за напредок во кариерата.

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови, Ве молиме испратете ја вашата биографија на следниот email: [email protected].mk

барај огласи за вработување » барај останати огласи »