Помошнички за во кујна

  • Објавен пред една недела
  • МОНЕТТ ДОО СКОПЈЕ
  • Активен до 14.01.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Нов ресторан во центарот на градот има потреба од две помошнички за во кујна  со работно искуство.

Телефон за контакт : 078 363 664

КЛИКНИ