Сметководител

  • Објавен пред еден месец
  • Хрисо Сметководство
  • Активен до 12.12.2020
  • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
  • Локација: Скопје

Фирма: Хрисо Сметководство 

Работно место: Сметководител

Опис на работно место: Се бара сметководител со искуство во финансово и материјално работење, основни средства и изработка на плата. 

Вработување: со претходно тестирање, заинтересираните кандидати да ја испратат својата биографија на емаил ([email protected]). 

Плата: по договор