ОПЕРАТОР ЗА КОНТРОЛА НА КВАЛИТЕТ - ЛОКАЦИЈА СКОПЈЕ

Активни огласи од СГП Сортинг Гроуп ДООЕЛ:

ОПЕРАТЕР - ВЕЛЕС - ОПЕРАТЕР - КАВАДАРЦИ - ОПЕРАТЕР - БИТОЛА

 

Главни задолженија:

  • Сортирање и селекција на делови,

  • Тестирање на производи на локација на купувачот,

  • Контрола на квалитетот на компоненти и на готов производ,

  • Почитување на правилата за заштита при работа, заштита на здравјето при работа и заштита на околината кои се предвидени со работните инструкции,

  • Чистење и основно одржување на работниот простор .

 

Услови кои треба да ги исполнуваат кандидатите:

  • Посветеност и прецизност во работата, 

  • Одговорна и детална личност,

  • III / IV степен на образование.

 

СГП – Сортинг гроуп нуди работа во динамично опкружување и обезбедува тренинг и развој на нашите вработени.

Ако сакате да ни се придружите, пратете своја пријава со кратка биографија на e-mail: hrmacedonia@sgpgroup.eu

*Напомена: Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

КЛИКНИ