Агроном

  • Објавен пред 10 месеци
  • Агро Маркет
  • Активен до 13.09.2017
  • Позиција: Земјоделец
  • Локација: Охрид

Поради отворање на нова земјоделска аптека во Охрид се бара дипломиран агроном.

Заинтересираните лица нека испратат CV на следниотna email: agromarket.vrabotuvanje@gmail.com

Нудиме одлични услови за работа и флексибилно работно време.

КЛИКНИ