Работници за физичко обезбедување

РАБОТНИЦИ ЗА ФИЗИЧКО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

Агенција за обезбедување на имот и лица бара 15 работници за физичко обезбедување за обезбедување на објекти.

Услови за апликација:

  • поседување на лиценца за физичко обезбедување,
  • претходно работно искуство е предност,
  • - поседување на возачка дозвола,
  • задолжително испраќање на ЦВ ( стандардизирана биографија).

Мотивациони услови:

  • редовна плата,
  • можност за напредување во кариера,
  • обуки и тренинзи.

Апликациите можат да се испраќаат и преку веб-страна : www.sokolsecurity.com.mk / апликационен формулар.

Доколку сакате динамична работна средина и нови предизвици во приватното обезбедување, аплицирајте веднаш!