АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

  • Објавен пред 7 месеци
  • ДМ ТРАНС
  • Активен до 12.02.2019
  • Позиција: Инженер
  • Локација: Скопје

ДМ ТРАНС, DAF Македонија има потреба од следниов кадар: АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА.

Опис на работното место:

- подготовка на продажни понуди

- посета на потенцијални и постоечки клиенти

- испорака на возила со комплетна документација

Услови кои треба да ги исполнува кандидатот :

- Mашински факултет, отсек моторни возила ќе се смета за предност

- Возачка дозвола , Б- категорија

- Одлично познавање на англиски јазик ( усмено/писмено)

- Напредно познавање на MS Office пакетот

Апликациите можете да ги испратите на следниов e-mail: m.dragomanov@daf-macedonia.com.mk
 

КЛИКНИ