Супервизор / контролор

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

ТОЛЛАКС ДОО Скопје има потреба од нова работна позиција: 

Супервизор -  КОНТРОЛОР  со искуство на неколку малопродажни објекти киосци

Работни обврски:

 • Контрола на продажни места-поставеност на роба, 
 • Комуникација со вработените
 • Распоред на смени
 • Грижа за сопствени брендови
 • Едукација на вработени
 • Редовна контрола на залиха преку пописи

Потребни квалификации:

 • Работа во трговија како супервизор или менаџер на малопродажни објекти минимум 2 години,
 • Минимум средно образование (ССС) или високо образование (BCC),
 • Познавање на MS OFFICE  пакет,
 • Возачка дозвола Б категорија.

Личен профил:

 • Вредна и одговорна личност
 • Ведрина, љубезност и комуникативност
 • Лојалност, флексибилност и енергичност
 • Способност за индивидуална и тимска работа.

Основна нето плата се определува во зависност од претходното работно искуство, со можност за зголемување во однос на работната успешност согласно нормите поставени од страна на компанијата.

Компанијата го задржува правото да не ги контактира кандидатите кои нема да ги исполнат горенаведените квалификации.

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

Ако сте заинтересирани да учествувате во процесот на регрутација: испратете CV на mail:

contact@tollaks.com со назнака СУПЕРВИЗОР М1 КИОСК

Контакт телефон од понеделник до петок до 16:00 часот 072 310 990

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »