Продавач М1 Капиштец

 • Објавен пред 11 месеци
 • Толлакс
 • Активен до 25.07.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

М1 КИОСК Капиштец: 

 работа во 2 смени

 

Ние нудиме:

 • непосредно вработување,
 • вработување без пробен период,
 • плата секогаш на време во исти ден од месецот,
 • исплата на К-15 согласно законските норми
 • работа во динамичен тим,
 • можност за напредок на работна позиција.
   

Вашите одговорности се:

 • работа на каса,
 • услужување на клиенти,
 • прием на роба,
 • грижа за естетски изглед на изложените артикли, како и за хигиената во објектот,
 • продажба на лотарија, дополна на телефони.

 

ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ !!!

 

испратете CV на mail: tollaks@yahoo.com
 

 

КЛИКНИ