Координатор за транспорт и логистика

  • Објавен пред 3 месеци
  • Casa Italia
  • Активен до 14.06.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Друштвото Каза Италија дооел Скопје, има потреба од координатор за транспорт .

- Задолжително е работно искуство од минимум 5 ( пет) години во организација и координација на копнен и бродски меѓународен транспорт,

- Задолжително познавање на законската регулатива во областа на транспортот и царинското работење,

- Задолжително познавање на англиски јазик , познавање на други јазици ќе се смета за предност,

- Задолжително поседување на возачка дозвола Б категорија .

Заинтересираните кандидати може да го испратат своето CV на е-маил vlatko@casaitalia.com.mk најдоцна до 15.06.2019 год. Само апликациите кои ги исполнуваат потребните квалификации и услови ќе бидат повикани на интервју. Пристигнатите апликации после наведениот рок, како и некомплетните апликации нема да бидат предмет на разгледување.

КЛИКНИ