Угостителски работници

 • Објавен пред една недела
 • Гиро Мамас
 • Активен до 23.06.2021
 • Позиција: Келнер/угостител/туризам
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Традицијата за подготвување на највкусното гиро започнува уште од 2005 година, а приказната ја продолжува со нови членови во тимот.

Гиро Мамас има потреба од

ГИРО МАЈСТОР

Потребни квалификации

 • Работно искуство како гиро мајстор
 • Лојалност
 • Педантност и одговорност
 • Професионалност и желба за работа
 • Завршено средно образование

ГИРО РАБОТНИК

Потребни квалификации

 • Работно искуство во угостителски објект
 • Лојалност
 • Педантност и одговорност
 • Професионалност и комуникативност
 • Завршено средно образование

МЕНАЏЕР

Потребни квалификации

 • Лидерски способности
 • Работно искуство во угостителски објект
 • Лојаност
 • Педантност и одговорност
 • Професионалност и комуникативност
 • Завршено високо образование

 

Сите заинтересирани можат да го испратат своето CV на: [email protected]

За дополнителни информации обратете се на: 070226675