ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

Арт Принт Студио, има потреба да вработи:

 

ГРАФИЧКИ ДИЗАЈНЕР

 

Опис на работата и работните задачи:

 • Арт Принт Студио има потреба од дизајнер и познавач на преипрес монтажа, со работно искуство од минимум 2 години,
 • Арт Принт е спремен да го дообучи лицето, за припрес оделот.

 
 
За таа цел потребно е лицето да поседува:

 • Лична и професионална ефективност, 
 • Прецизност и ажурност во работата, 
 • Подготвеност да ја прифати фирмата како своја.
   

Лицето ќе ги има следнивe задачи:

 • Графички дизајн со дизајнерски способности за креирање на МОДЕРНИ, УНИКАТНИ И СОВРЕМЕНИ дизајнерски решенија.
 • Брзо и ефикасно користење на COPY/PASTE дизајнерски решенија.
 • Брзо и ефикасно ремоделирање на готови решенија за полнење на нашата база со дизајни за ВЕБ страната.
 • Одлично познавање на Англиски јазик, поради потребата за работа за Европски пазар.
 • Арт Принт Студио е компанија која излегува на Европски пазар има веб страна која ќе продава решенија на Европскиот пазар.
 • Почетна плата НАД 20000 денари.
 • Можност за добра заработка после воспоставување, усогласување и координација на целиот систем.

 

Вашето CV пратете го на емаил: artprintstudio@gmail.com, со задолжителна назнака ,, ДИЗАЈНЕР-ОРГАНИЗАТОР”.

 

Општи правила за аплицирање: 

 • Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот),
 • Назнака на позиција за која се аплицира.

 

КЛИКНИ