Возач/дистрибутер

За компанијата: Компанија за прозводство на висококвалитетни барови, чоколади и појадоци. повеќе за компанијата »

Фирмата Бар & Брекфаст Фектори има потреба од возач/дистрибутер

 Работни задачи

Вршење на диструбуција на производи и достава на нарачки.

 Кандидатот треба да има валидна возачка дозвола В-категорија.

Сите заинтересирани кандидати можат да се пријават на [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »