Доставувачи

  • Објавен пред 7 месеци
  • Food guru
  • Активен до 26.02.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Фирма од Скопје има потреба од доставувачи на храна со сопствено возило или мотор на територијата на град Скопје.

Нудиме работа со одлични услови и динамична атмосфера, на база на полно или скратено работно време.
Се работи во две смени и не е потребно искуство.

Од кандидатите очекуваме да:

  • Одлично познавање на соврени технологии
  • Платата изнесува 30.000 денари доколку се исполнуваат условите, со тоа што постои можност за остварување дополнителни приходи зависно од посветеноста и работата на доставувачот


Сите заинтересирани можат да аплицираат на телефонскиот број - 075963686.

Ве очекуваме.

КЛИКНИ