МЕНАЏЕР ЗА НАДВОРЕШНО РАБОТЕЊЕ

 • Објавен пред 9 месеци
 • ИНТЕРСОФТ ЛТД
 • Активен до 23.02.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Цела Македонија

(преземи го огласот во Word)

Интерсофт ЛТД Скопје е градежна компанија која постојано вложува во унапредување на персоналот. Поради проширување на дејноста на нови пазари имаме потреба од вработување на Менаџер за надворешно работење.

Главни задачи и одговорности:

 • Проучување на нови пазари, анализирање на деловните услови за настап
 • Изготвување на предлози за инвестициски потфати врз основа на сознанија за економската и правна регулатива од нашата дејност,
 • Активно барање на нови деловни можности, клиенти
 • Организирање и спроведување на телефонски повици и средби, воспоставување на контакти, одржување и развој на постојни клиенти и јакнење на соработката со нив
 • Подготовка на деловни понуди и презентации
 • Изработка на периодични извештаи
 • Водење и опслужување на клиентите и координирање на нивните активности
 • Административни одговорности

Потребни квалификации:

 • Подготвеност за активен настап во трговија, преговори и продажби
 • Подготвеност за деловни патувања во странство
 • Високи комуникациски cпособности и презентациски вештини  
 • Желба за развој и градење на успешна кариера
 • Високо образование
 • Активно познавање (користење) на  германски јазик
 • Одлични вештини за работа со компјутер и интернет
 • Способност за тимска работа, по потреба со кратки рокови
 • Организираност и одговорност
 • Проактивност и ориентација кон постигнување на високи резултати
 • Возачка дозвола Б категорија со возачко искуство

Работно искуство ќе се смета за предност.

Ние ви нудиме:

 • Работа во динамична и развојна средина со компактен тим
 • Можност за развивање и континуирано персонално усовршување 
 • Можност за дефинирање на стимулативна шема на приходи

Доколку оваа позиција претставува интерес за Вас и сметате дека одговарате на наведените барања испратете го своето CV и актуелна фотографија на следнава email адреса: intersoftskopje@gmail.com 

КЛИКНИ