Оператори на машини за производство

За компанијата: СТАРООН ЕВРОПА ДООЕЛ Скопје е компанија за производство на текстил за постелнина.Компанијата е посветена на овозможување на највисок квалитетот како на производот така и на услугата за клиентите. Со фокус... повеќе за компанијата »

Активни огласи од СТАРООН ЕВРОПА ДООЕЛ Скопје:

Оператори на машини за производство - Овластен сметководител

Што бараме од тебе:

 • Работа на производна линија и одговорно користење на опремата, со цел постигнување на производствените таргети
 •  Следење на квалитетот на производот
 • Водење грижа за исправноста и функционалноста на опремата
 • Одржување на хигиена на работнoто место и придржување кон мерките за безбедност и здравје при работа

Квалификции и компетенции:

 • ССС
 • Како предност (но не и задолжително) ќе се смета претходно работно искуство во производна  работна средина
 • Спретност, одговорност и посветеност на работата

ШТО НУДИМЕ:

 • Обезбеден превоз
 • Топол оброк
 • Обуки и усовршувања, кои ќе ти помогнат да напредуваш како во компанијата така и надвор од неа;
 • Работа во една смена
 • Бонус за работна успешност
 • Искуство во интернационална компанија

Доколку горенаведените критериуми одговараат на твојот личен профил и можеш да допринесеш со твоите способности, сакаш динамична средина, сакаш да инвестираш во твојот развој како личност и значајно ти е напредување на кариерен план, ја очекуваме твојата апликација на нашата e-mail адреса: [најави се за да го видиш е-маилот] и тел. 078/441-241

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »