Туристички работник

  • Објавен пред 11 месеци
  • ТА Дрим Холидејс
  • Активен до 20.04.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Туристичка агенција Дрим Холидејс – Скопје, има потреба од туристички работник со или без искуство. (Со искуство ќе се смета за предност).

Потребна е самоиницијативна, динамична и лојална личност, која што ќе поседува одлична вербална и пишана комуникација, професионален однос со клиенти, одлично познавање на англиски јазик (+ јазик ќе се смета за предност), познавање на работа со компјутер и фискална каса, сертификат за туристички придружник (ќе се смета за предност).

Работниот однос се заснова на полно работно време (40 часа неделно). Договор за вработување на 3 месеци, со можност за вработување на неопределено време.

Вашето CV испратете го на е-маил: dreamholidaysmacedonia@gmail.com  со назнака

„За работна позиција туристички работник“.

КЛИКНИ