Монтажер на телекомуникациска опрема

За компанијата: Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје е македонска компанија основана во 2005 година. Во периодот од 15 години, па до денес, компанијата прерасна и постана препознатлив бренд во ИТ секторот. ФИБЕРНЕТ М-К... повеќе за компанијата »

Активни огласи од ФИБЕРНЕТ М-К:

Електричар/Сервисер

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на следнава позиција:

ИНСТАЛATЕРИ НА МРЕЖНА ОПРЕМА (со и без работно искуство)

Работни задачи:

  • Изведба на телекомуникациска мрежа преку оптичка инфраструктура во станбени објекти
  • Подготовка на инсталација кај краен корисник
  • Сетирање на корисничка опрема

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
  • Познавање на англиски јазик
  • Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
  • Комуникациски вештини
  • Способност за самостојна и тимска работа

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV на следната емаил адрреса  [најави се за да го видиш е-маилот] или аплицирајте на следниот линк https://fibernet.mk/apliciraj-montazher-na-mrezhna-oprema/

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »