Работници во производствен процес

Заради зголемен обем на работа, фабрика од населба Илинден, која се занимава со екструзија на ПВЦ бара поголем број работници.

Опис на работните обврски:

  • Работа на производни линии,
  • Обезбедена претходна обука.

Потребни квалификации:

  • Одлична психофизичка состојба,
  • Организациски способности и желба за тимска работа,
  • Спретност, одговорност и посветеност на работата.

Доколку сметате дека вашиот профил одговара на наведените услови, пријавете се со кратка биографија на следната e-mail адреса: info@profilinternacional.com.mk или на телефонскиот број 078/260-547.

КЛИКНИ