Продавач/ка

  • Објавен пред 9 месеци
  • Te Lindi dooel
  • Активен до 14.07.2018
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Вработуваме комуникативна личност за работа во салон за керамика. Претходно работно искуство не е потребно.

Сите заинтересирани да достават CV на ana@telindi.com.

 

 

КЛИКНИ