Инженер за дрвна индустрија

За компанијата: Современ дизајн, префинетост, софистицираност и креативност испириран од Вашите потреби и стил на живеење. Oпрема е специјализирана компанија за производство на различни типови на мебел, која произведува... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред 2 недели
 • Опрема мебел
 • Активен до 14.10.2021
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

Поради зголемен обем на работа, компанијата Опрема мебел - Скопје има потреба од кадар на следната позиција

Инженер за дрвна индрустрија 

Опис на работно место

Работни задачи

 • Комуникација со клиенти
 • Проектирање на простор и разработка на мебелот во технички и работилнички цртежи
 • Спецификација на предмер и материјали
 • Премер на простории и мебел потребни за изработка 

Потребни квалификации

 • Солидно познавање на CAD/CAM програми за 2D и 3D проектирање
 • Познавање и оспособеност  за користење на MS office (Word и Excell)
 • Поседување на возачка дозвола Б категорија

Личен профил

 • Посветеност, лојалност, одговорност
 • Желба за работа
 • Добри комуникациски способности
 • Тимско работење и кооперативност


Своето CV испратете го на e mail:  [најави се за да го видиш е-маилот]