Финансии и Администрација

  • Објавен пред 3 недели
  • Левидиа ДООЕЛ
  • Активен до 15.06.2024
  • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
  • Локација: Скопје

Се бара лице со искуство од областа на финансиите и административното работење. 

  • Искуство со работа со програми за водење на материјално работење;
  • Точна и навремена евиденција на сите плаќања;
  • Административно работење;
  • Производни налози

Кандидатот треба да поседува сопствено возило и возачка дозвола. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »