ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА IM-FIB/005

 • Објавен на 5.2019
 • ФИБЕРНЕТ М-К
 • Активен до 24.05.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

Компанијата ФИБЕРНЕТ М-К Скопје како целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот, опслужува компании од сите сектори. ФИБЕРНЕТ М-К се наоѓа меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и интеграција на нисконапонски системи, оптички мрежи, комплексна инфраструктура, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тимот се состои од квалификувани и стручни лица подготвени да одговорат со квалитетни решенија од соодветната област. Тимот континуирано расте и во моментов во моментов имаме потреба од вработување на нови лица на позиција ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА.

 

ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА IM-FIB/005

 

Работни задачи:

 • Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник
 • Инсталирање на мрежна опрема кај корисник
 • Инсталирање на нисконапонски инсталациони кабли и системи

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Поседување на возачка дозвола од Б категорија, со искуство во сообраќај 
 • Подготвеност за тимска и самостојна работа на зададени рокови
 • Прецизност и работливост
 • За предност за смета претходно работно искуство во ИТ компанија
 • За предност за смета препораки од претходни работодавачи

На кандидатите им нудиме:

 • Позитивна работна атмосфера со отворена комуникација
 • Употреба на современи технологии и опрема
 • Континуирано усовршување и едукација во сите области (стручни, индивидулни, итн.)
 • Можност за напредување
 • Работа на големи и комплексни проекти кои нудат предизвици за совладување

 

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој на вашата кариера и сакате да му се придружите на нашиот успешен тим кој постојано расте, тогаш аплицирајте со кратка биографија (CV) на следната e-mail адреса vrabotuvanje@fibernet.mk, со назнака ИНСТАЛЕР НА МРЕЖНА ОПРЕМА IМ-FIB/004.

Може да аплицирате најдоцна до 23.05.2019 година.

КЛИКНИ