Референт за продажба

  • Објавен пред 11 месеци
  • Кафе Вендинг Група
  • Активен до 19.07.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Кафе Вендинг Група чија основна дејност е поставување, продажба и сервис на вендинг автомати за кафе, снек автомати, автомати за цеден портокал и диспанзери за вода има потреба од Референт за продажба.

Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови:
- Завршено минимум ССС
- Работно искуство од минимум 3 години на иста или слична позиција.
- Задолжително поседување на возачка дозвола Б-категорија
- Познавање на работа со компјутери
- Високо развиени комуникациски и презентациски способности
- Тимски играч, флексибилен и лесно прилагодлив
- Мотивирана личност со проактивно размислување и амбициозност

Работни задачи и одоговорности:
• Анализа на пазарот, дефинирање на цели и планови за продажба
• Аквизиција на нови клиенти
• Организација на состаноци, презентации и водење на преговори со потенцијални клиенти
• Исполнување на плановите за продажба
• Следење на продажбата и превземање на активности за зголемување на продажбата

Доколку сакате да бидете дел од успешниот тим доставете ја Вашата кратка биографија на следнава маил адреса: vrabotuvanje@kafevending.com.mk. 

КЛИКНИ