Агент за логистика / Диспечер

 • Објавен пред еден месец
 • FRESCO
 • Активен до 17.02.2024
 • Позиција: Транспорт/логистика/шпедиција
 • Локација: Скопје
 • Веб: frescosped.mk
 • Facebook: frescoshpedtrans

Вработуваме Агент за логистика, пријавување на 070 236 854 CV не е задолжително!

Барања:

 • Одлично познавање на англиски јазик (втор јазик е плус)
 • Ориентација кон клиентот и способност да се прилагодат/одговорат на различни типови знаци
 • Одлични вештини за комуникација и презентација
 • Способност за повеќе задачи, приоритети и ефикасно управување со времетo
 • Вештини за документација
 • Решавање конфликт
 • Мулти задача
 • Трпение
 • Преговарање
 • Позитивен став
 • Внимание на детали
 • Ориентирани кон луѓето
 • Анализа
 • Решавање на проблем

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »