Сметководител/ка

Фирмата Сафир-Промет Доо, од Струмица, има потреба од

  • Сметководител/ка, со работно искуство и лиценца за овластен сметководител.  

Сите заинтересирани кандидати, да ѓи испратат своите биогрфии ( CV ) по електронски пат на: [најави се за да го видиш е-маилот]  или да се обратат директно во просторите на Сафир-Промет во Струмица.

За повеќе информации, може да се јавите на следниот телефонски број: 070/347-584 Александар  

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »