Работник на машина за печатење-дигитален принтер

За компанијата: ДЕКО Инк со своето долгогодишно искуство, стручност и прецизност креира етикети кои ќе го претстават вашиот производ во најдобро светло. Секогаш ги следиме новите трендови за да можеме да направиме етикета која најдобро ќе ве презентира. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 9 месеци
  • ДЕКО ИНК ДОО
  • Активен до 09.06.2023
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Телефон: 022700920
  • Веб: deko.com.mk/

Активни огласи од ДЕКО ИНК ДОО:

Магационер

Печатница ДЕКО ИНК има потреба од работник на машина за печатење-дигитален принтер . Pаботно искуство со 
програмите ILLUSTRATOR I COREL ќе се смета за предност.
Работно време 8 часа од 08:00-16:00 часот.

Сите кандидати кои се заинтересирани за оваа работна позиција својата кратка биографија (CV) можат да ја достават на адресата за апликација: [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »