Продажен персонал

  • Објавен пред 7 месеци
  • Bizuterija AB2003
  • Активен до 27.02.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Потребен е ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ (продавач/ка) за полно работно време со искуство во трговија (продажба на накит би било предност) и работа со фискален апарат.

Cv на email: abbizutetija@gmail.com

КЛИКНИ