КРОЈАЧ НА ИВЕРКА

  • Објавен пред 6 месеци
  • Опрема мебел
  • Активен до 23.01.2020
  • Позиција: Занаетчија
  • Локација: Скопје

 OПРЕМА МЕБЕЛ ДООЕЛ Скопје објавува

                           ОГЛАС

За пополнување на следните работни места:

  • 1 оператор на машина за кроење плочест материјал


Предност имаат кандидатите со претходно работно искуство  

Заинтересираните кандидати можат да пратат CV на opremamebel@yahoo.com или да се јават на тел: 070 206 766, 070 349 007

Фабриката е во Индустриска зона Стаклара 

КЛИКНИ