PERGJEGJES I ZYRES

 • Објавен на 7.2019
 • БАЛЦАНИЦА ДООЕЛ
 • Активен до 29.07.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Balcanica per nevoja te cityshop shpall konkurs pune per

PERGJEGJES/E /E I ZYRES
 

mardhanie e rregullt pune me page baze + bonuse

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
 

KORDINON DHE MBAN KOMUNIKIMIN E KOMPANIS ME KLIENTE DHE KOMPANI TJERA

• Percjell dhe Regjistron të hyrat dhe daljet e kompanisë;
• Bën porosinë e mallrave dhe percjellen e shitjeve

Mirëmban, sistemon dhe perditeson dokumentacionin e KOMPANIS dhe  dosjet e të punësuarve;

Menagjimin e Stafit dhe punes ne KOMPANI

Të jetë fleksibil/e dhe t’u përgjigjet pozitivisht ndryshimeve;

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:

Diplomë universiteti APO STUDIME NE VIJIM në

administrim biznesi ,menaxhment apo ekonomi

 • Njohuri të mira të punës me kompjuter, programet e Microsoft Office,
 • Aftesi  komunikative (gojore dhe të shkruara),
 • Aftësi  ORGANIZATIVE  DHE ADMINISTRATIVE dhe menagjimin e kohes
 • Të jetë kreativ/e, dinamik/e, fleksibil/e dhe i/e gatshëm/e për punë në ekip,
 • Njohuri të gjuhës maqedone dhe angleze (e preferueshme),
 • Perparesi kandidatet me  pervoje pune ne Menaxhim.

  Afati i aplikimit deri më: 30.07..2019

  Cityshop  Qendra Tregtare  Mavrovasja - Shkup

 • Vetem kandidatet e perzgjedhur do te thirren ne interviste

 • CV-në me foton tuaj mund ta dërgoni në: realbic@gmail.com

КЛИКНИ