Дистрибутер

За компанијата: Везе Шари како еден од најголемите производители на свежи конзумни јајца во Македонија своите почетоци ги има од 2000 година, во село Требош, Тетово, како заедничка германско-македонска инвестиција со... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред една недела
  • ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ ДОО
  • Активен до 02.03.2021
  • Позиција: Дистрибутер/комерцијалист/набавки
  • Локација: Скопје

ДСПТ ВЕЗЕ ШАРИ има потреба од ВОЗАЧ-ДИСТРИБУТЕР.

Кандидатот треба да поседува возачка дозвола Б или Ц категорија и да биде со место на живеење во Скопје.

Од кандидатот се бара: 

- да биде одговорна и организирана личност со високо развиена свест за лојалност и чесност

- да има професионален пристап кон работата 

- да има минимум 1 година искуство како дистрибутер во прехрана и дистрибуција по Key Account маркети

 

Огласот е отворен до 21.02.2021 година.

 

Работните простории се наоѓаат во Качанички Пат.

 

Само апликациите кои ги исполнуваат наведените барања, ќе бидат земени во предвид.

 

Заинтересирани кандидати можат да ги испратат своите биографии на toni@vezesharri.com.mk