Маркетинг Асистент

 • Објавен пред 6 месеци
 • b watch 1920
 • Активен до 01.08.2020
 • Позиција: Административен работник
 • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

b watch 1920 како ценет и добро познат бренд за продажба на часовници и накит во Македонија, има потреба од проширување на својот тим.

 

Потребни ни се кандидати на возраст од 25 до 35 години кои се докажани експерти во својата област и ги поседуваат неопходните вештини за успешно продолжување на својата кариера во нашиот искусен тим.

 

Краток опис на работните задачи и одговорности:

 • Креирање, имплементација и следење на онлајн и офлајн кампањи
 • Развивање на маркетинг стратегија во согласност со целите на компанијата и следење на успешноста
 • Следење на светските трендови во маркетинг сферата
 • Координирање со надворешни маркетинг лица и агенции за дизајн
 • Предложување и следење на маркетинг буџет и активности на социјални медиуми
 • Активно водење според моделот plan, do, review.
 • За координирање и за одговорноста за својата работа одговара пред Топ Менаџментот.

 

Потребни квалификации:

 • Задолжително работно искуство во маркетинг агенција од минимум 2 години.
 • Пожелно завршено високо образование – Економски Факултет – Маркетинг/Е-Бизнис менаџмент
 • Посветеност и одговорност према задолженијата и работата
 • Флексибилност према работното време за период кога обврските го наложуваат тоа
 • Одлично познавање на Англиски јазик
 • Одлично познавање на Office пакет
 • Желба за понатамошно учење и развој
 • Совесност , одговорност и самомотивираност

 

Потребна документација:

 • CV не постаро од 6 месеци
 • Пријавено соодветно образование во агенцијата за вработување
 • Останати сертификати од неформално образование би се сметале за предност
 • Портфолио на повеќе успешно развиени и имплементирани маркетинг проекти.

 

Ние нудиме/ Вие добивате:

 • Мотивирачка и пријателска средина каде што вредностите и резултатите се важни
 • Можност за работа со искусен тим за продажба и уникатна шанса да се научи од експерти во оваа област
 • Средина која овозможува на своите вработени да растат паралелно со растот на b watch 1920

 

Селекција на пријавените кандидати ќе се изврши од страна на тим експерти во просториите на b watch 1920.
Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат контактирани.

 

Ве покануваме доколку имате интерес и соодвествувате со опишаниот профил за позицијата и ги исполнувате сите горенаведени точки, испратете Ваша апликација со професионална биографија најдоцна до  31.07.2020 на [email protected]  со назнака – “За работна позиција Маркетинг Асистент”.