М1 Голд - Продажен персонал

  • Објавен пред една недела
  • Толлакс
  • Активен до 01.11.2020
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

ВРАБОТУВАМЕ !!!

 

Имате амбиции да работите како продавач или веќе сте искусни во таа област и спремни да чекорите кон нови предизвици, повисоко поставени цели и напредок во кариерата?

 

Го прошируваме нашиот тим за три работни позиции и Ви овозможуваме да бидете дел од него, следејќи ја нашата нова приказна во најексклузивниот  Liquor store M1 GOLD - специјализирана продавница за алкохол и алкохолни пијалоци.

 

Потребни квалификации:

- Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба

- Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци

- Познавање од областа на енологијата

- Минимум образование ССС

- Солидно познавање на англиски јазик

- Работење со Microsoft office 

 

Ние нудиме компетитивна почетна плата од 18 000 денари и бенефиции, вклучувајќи и бонуси и  можност за развој во кариерата.

Аплицирајте на следниов маил vesna_tollaks@yahoo.com и добијте можност да работите во нашиот најексклузивен објект, стекнувајќи ново искуство и тренинзи, а ние ќе Ве наградиме за постигнатото.

 

КЛИКНИ