Хелиос Македонија: Асиситент во сметководствен сектор

 • Објавен пред 10 месеци
 • HELIOS Македонија
 • Активен до 22.02.2017
 • Позиција: Економист/сметководител/ревизор
 • Локација: Скопје

Поради зголемување на обемот на работа, компанијата ХЕЛИОС МАКЕДОНИЈА дооел Скопје ,има потреба од вработување на дипломиран економист на работно место

                                              Асистент во сметководствен сектор

Потребни квалификации:

 • Високо образование –дипл.економист
 • Одлично познавање на EXCEL
 • Одлично познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола - ,,Б,, категорија

Задачи и одговорности:

 • Познавање на материјално и финансиско работење
 • Изработка на дневни, неделни и месечни финансиски извештаи
 • Подготовка на документи за во сметководство
 • Архивирање на документација

Личен профил:

 • Одговорна и лојална личност
 • Високо развиени аналитички и комуникациски способности
 • Самоиницијативност при извршување на работните задачи
 • Подготвеност за работа под притисок и куси рокови
 • Способност за индивидуална и тимска работа

Доколку сметате дека ги исполнувате наведените услови, Ве     молиме   да ја доставите   вашата професионална биографија (CV)на e-mail адреса hr@heliosmk.com, најдоцна до 20.02.2017. год. Изборот на кандидатите ќе се изврши во рок од 30 дена, по истекот на рокот за пријавување , доколку ги исполнуваат наведените услови во огласот .

КЛИКНИ