Специјалист за маркетинг

 • Објавен пред 11 месеци
 • АМСМ
 • Активен до 16.01.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Специјалист за маркетинг

 

Клучни работни обврски:

 • Развој и реализација на годишен маркетинг план на ниво на правни лица одделно и на ниво на АМСМ системот во целина,
 • Маркетинг поддршка во организација на настани,
 • Планирање на електронски и социјален медиа маркетинг,
 • Грижа за корпоративно брендирање и корпоративен идентитет,
 • Контрола на целокупните маркетинг комуникации,
 • Подготовка на предлог концепт за маркетинг кампања,
 • Брифирање на графичкиот дизајнер заради подготовка на креативен концепт и решение,
 • Follow-up на реализираните маркетинг активности.

 

Потребни квалификации:

 • Високо образование (Економски факултет смер Маркетинг, Е-биснис),
 • Напредно познавање на MS Office (word, excel, power point), Internet,
 • Основно познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, Acrobat Professional,
 • Напредно познавање на Англиски јазик,
 • Најмалку 3 години соодветно работно искуство.

 

Способности и потребни професионални вештини:

 • Презентациски вештини,
 • Аналитички вештини,
 • Креативност,
 • Енергичност,
 • Почитување на крајни рокови,
 • Способност за работа во динамична средина.

 

Доколку сакате да ни се придружете и да станете дел од нашиот успешен тим, ја очекуваме вашата кратка биографија и мотивационо писмо на македонски јазик во електронска форма да ни ја доставите на vrabotuvanje@amsm.com.mk со назнака РАБОТА – Специјалист за маркетинг, најдоцна до 25 јануари 2018.

 

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани.

КЛИКНИ