FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

ДОСТАВУВАЧИ за реон Кавадарци

 • Објавен пред 11 месеци
 • ДелЦо Дооел
 • Активен до 16.04.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ДОСТАВУВАЧИ за реон Кавадарци

 

Квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Солидно познавање на градот и околните места
 • Одлично познавање на реон Кавадарци
 • Искуство со теренска работа

Опис на работни задачи:

 • Достава на правни пратки на терен 
 • Активно пребарување на теренот во врска со дополнителните информации и податоци за адресите и известување за истите со пополнување на извештаи и останати потврди за извршена достава
 • Преглед на извештаите на дневна база
 • Активна поддршка на тимот во дадениот реон

 

Ве молиме испратете ја Вашата апликација (CV) со назнака „Достава-Кавадарци“, на vrabotuvanje@delco.com.mk

 

 

Напомена:

 • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
 • Потребно е кандидатот да е со место на живеење за реонот за кој аплицира.
КЛИКНИ