Дипломиран инженер архитект-проектант

 • Објавен пред една недела
 • План Дизајн ДОО
 • Активен до 28.05.2022
 • Позиција: Архитект и ентериер
 • Локација: Скопје

ПЛАН ДИЗАЈН ДОО Скопје има потреба од:

 1. Дипломиран инженер архитект-проектант  ( со или без работно искуство)

Персонални способности:

 • Да има чувство за простор, естетика, функционалност, рационалност и логика;
 • Спремност за усовршување на постоечкото и стекнување на нови знаења;
 • Одговорен кон работата

Пожелни познавања од областа на проектирањето (стамбена архитектура):

 • Изработка на проекти фаза архитектура;
 • Изработка на проекти фаза водовод и канализација;
 • Изработка на детална предмер пресметка за градежно занаетски работи;
 • Поднесување на соодветни барања и водење на предметот во системот градежна дозвола до добивање на одобрение за градба;
 • Познавање на законски и подзаконски акти и правилници поврзани со проектирањето и градењето;
 • Пожелно е познавање на некои од следниве програми: Autocad Architecture, Revit или Archi Cad.

Што нудиме:

 • Одлични услови за работа-атрактивна и динамична работа;
 • Професионална обука според личните потенцијали;
 • Атрактивен месечен надоместок и пакет бенефиции.

 

    2. Дипломиран инженер-планер (урбанист)-со или без работно искуство
Персонални способности:

 • Да има чувство за простор, естетика, функционалност, рационалност и логика;
 • Спремност за усовршување на постоечкото и стекнување на нови знаења;
 • Одговорен кон работата

Пожелни познавања од областа на планирањето:

 • Изработка на проектна програма за урбанистички проекти од сите видови;
 • Поднесување на соодветни барања и водење на предметот во системот е-урбанизам до одобрување на проектот планот или планската документација;
 • Подготовка на документација за добивање на услови за планирање на просторот;
 • Познавање на правилник за урбанистичко планирање и изработка на планови и проекти од сите видови.
 • Пожелно е познавање на некои од следниве програми: Autocad Architecture, Revit или Archi Cad.

Сите заинтересирани кандидати може да испратат CV на mail:

[најави се за да го видиш е-маилот] , или контакт број 078/332062

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »