Програмер на неопределено време

 • Објавен пред 5 месеци
 • Марек Инженеринг ДООЕЛ
 • Активен до 17.09.2019
 • Позиција: Програмер/информатичар/дизајнер
 • Локација: Скопје

Marek Engineering лидер во развој на “ERP” софтвер има потреба од:

1 програмер

 

Задолженија:

 • Развој на решенија за усовршување на постоечкиот софтвер
 • Дел од тимот за дизајн и развој на софтвер
 • Дел од тимот во процесот на имплементација на софтвер
 • Дел од тимот за контакти со клиенти и дефинирање на функц.барања
 • Учество во процес на оптимизација на софтвер и бази на податоци
 • Изработка на тех.документација

 

Профил:

 • Работно искуство во развој на софтвер, минимум 1 година
 • Диплома од Компјутерски Науки
 • Познавање на Borland Delphi
 • Основни познавања на бази на податоци, пожелно MS SQL server
 • Одлично познавање на Англиски јазик (пишување и читање)
 • Тимски играч со одлични комуникациски способности
 • Пожелно е познавање на ERP системи

Вашите апликации (CV-ја со слика,можете да ги испратите на:

contact@marekeng.com.mk Информации на телефон: +389 2 3063 517

КЛИКНИ