Сметководител за работа со депозит

Активни огласи од ЕВРОТИП - спортски обложувалници:

Оператори за уплатно место во Кичево

 

ЕВРОТИП спортските обложувалници имаат потреба од вработување на лице со следниот профил

СМЕТКОВОДИТЕЛ ЗА РАБОТА СО ДЕПОЗИТ -БИТОЛА

Работни задачи :

  • Дневна контрола на книжењето на трансакциите 
  • Книжење на денарски изводи
  • Евиденција на благајна и главна благајна

Потребни квалификации:

  • ВСС - Економски факултет
  • Работа во – MS office
  • Добри комуникациски способности
  • Организираност и одговорност
  • Способност за логично размислување
  • Способност за работа во динамично опкружување

Ве молиме Вашето CV  да го испратите на e-маил [email protected] , со ознака -сметководител за работа со депозит