Монтер на сталажи

  • Објавен пред еден месец
  • Ферал Механика
  • Активен до 24.11.2022
  • Позиција: Оператор во производство/машина
  • Локација: Скопје
  • Веб: www.feral-mehanika.mk

ФЕРАЛ МЕХАНИКА дооел, со 10-годишно присуство во производство на метални и пластични продукти во Република Северна Македонија, бара:

Монтер на Сталажи: 4 работни позиции (м)

  • Потребно е познавање на обработка на метални лимови сечење и виткање, обработка на иверица, сечење и бушење.
  • Пожелно е позновање од монтажа и работа со алати,
  • Тимска работа.

Работни задачи:

  •  Обработка и монтажа на сталажи за маркети

Што нудиме:

Динамична работна средина во која се стимулира учење и професионален развој. Конкурентен надомест.

Кандидатите кои ги исполнуваат условите може да испратат кратка биографија на емаил:  [најави се за да го видиш е-маилот]  или  [најави се за да го видиш е-маилот]  . Дополнително може да се закаже термин за интервју на Телефон +38972246544.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »