M1 Тафталиџе/ Аеродром/ Дебар маало

За компанијата: TОЛЛАКС ДОО Скопје, една од најуспешните малопродажни компании, сопственик на ланецот на 20 специјализирани продавници М1киоск, М1медиа, и Поло маркет, поради брз раст на компанијата и зголемен обем на... повеќе за компанијата »

Бараме колеги (М) за  работа во тобако објект

локација Тафталиџе / Скопјанка Аеродром / Рузвелтова Дебар Маало

Ноќна смена 20часот - 03:00часот

 • Дополнителна исплата за ноќен труд
 • Дополнителна исплата за празници
 • Дополнителна исплата за бонуси од продажба
 • Недела и државни празници не се работи 
 • Можност за избор на продажно место во близина на живеење

Просечна плата со дополнителни исплати После првиот месец до 29,000 ден.

Mожност за развој во рамки на компанијата во раководител на објект, супервизор, бренд менаџер.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

 • Искуство во работа во трговскиот сектор и малопродажба
 • Искуство во продажба на алкохол и алкохолни пијалоци се смета за предност
 • Минимум образование ССС
 • Познавање на англиски јазик

ПРОФИЛ НА КАНДИДАТОТ:

 • Услужно ориентиран
 • Самостоен во извршувањето на работните задачи
 • Вреден, чесен, стабилен и одговорен
 • Спремен за работа на подолг временски период
 • Педантен и уреден

Доколку ги исполнувате условите за работното место, и сметате дека сте прилагодливи, сакате предизвици, и имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да ја испратите Вашата професионална биографија на македонски јазик преку полето Брза Апликација со назнака “Продажен персонал” . Огласот е отворен 14 дена од датумот на објавување.

Вашата професионална биографија (CV) можете да ги испратите преку полето Брза Апликација

или на меил [најави се за да го видиш е-маилот]   со задолжителна назнака на апликацијата НОЌНА СМЕНА

Контакт телефон 075426881

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »