Сметководител

За компанијата: Успехот на МЗТ Пумпи е резултат на сопствен развој и истражување, имајќи посебен оддел за истражување и развој. Широкиот асортиман на производи на МЗТ Пумпи во денешно време е резултат на темелниот процес... повеќе за компанијата »

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »