Работници за производство и магацин

 • Објавен пред 12 месеци
 • Мотиви
 • Активен до 12.08.2017
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

За потребите на свој клиент, Мотиви бара:

Сезонски работници за производство и магацин

Заради зголемен обем на работа и исполнување на својот производствен план, фабрика од Скопје која делува во областа на автомобилската индустрија бара поголем број работници. Кандидатите ќе поминат обука за работа. По завршувањето на сезонската работа сите кандидати кои ќе ги исполнат очекуваните норми ќе бидат земени во предвид за продолжување на договорот за вработување. Кандидатите почнуваат со работа веднаш!!!

Опис на работните обврски за производство:

 • работа на производни линии;
 • следење на налог и инструкции за работа;
 • подготвеност за работа во смени.

Опис на работните обврски за магацин:

 • прием на материјали/ суровини за производство;
 • селектирање и припрема на материјалите за производство;
 • припрема и пакување на готов производ;
 • асистирање при товарење на готов производ;
 • селекција на отпадот;
 • следење на налог и инструкции за работа;
 • подготвеност за работа во смени.

Потребни квалификации:

 • ССС;
 • одлична психофизичка состојба;
 • работно искуство се смета за предност;
 • организациски способности и желба за тимска работа.

Сите заинтересирани кандидати да пратат CV на work@motivi.mk со назнака "Работници за фабрика".

Само кандидатите кои ќе ги исполнуваат условите ќе влезат во потесен круг.

Огласот е активен до 15.08.2017год.

КЛИКНИ